“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

torsdag 28. januar 2010

Skrivelogg - dag 28 ...

Ord: 689. Totalt: 38723, 177 sider.
Kanskje det var fordi det ble mange ord igår (vel, nesten), kanskje fordi jeg har et snev av skrivetrøtthet (tilsvarer metalltrøtthet i fly). Har bare ikke fått opp dampen idag.
Av og til er det vanskeligs å holde oppe steamen når det nærmer seg slutten på et prosjekt. Jeg skal levere resten av manuset på mandag - og få tilbake den halvparten som er levert. Det blir spennende.
Så idag har jeg lest litt, puslet med andre prosjekt, skuflet ut bilen fra snøfonnen den har stått begravd i siden før jul, gått på visning og sett på bokhyllene til fremmede mennesker (alltid interessant).
Hm.
Nei, jeg tror jeg går og legger meg. Dessuten er boken jeg leser nå, ganske spennende og av og til er det deilig å være leser.

2 kommentarer:

 1. Jeg beundrer deg som klarer å produsere så mange ord hver dag, til tross for at du begynner å bli lei skrivinga. Vet ikke om jeg hadde klart det samme.

  Det er spennende å følge deg i skriveprosessen, jeg titter innom hver dag selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar.

  Lykke til videre :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Ekstra hyggelig at du stikker innom. Tro det eller ei, men det finnes faktisk de som skriver flere ord enn meg! Stort sett handler det om trening, så det er ikke så ille som jeg vil ha det til!

  SvarSlett