“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

søndag 2. september 2012

Smakebit på søndag - Season of HarvestUke 35 ble adskillig mer hektisk enn jeg hadde innbilt meg. På onsdag traff jeg Skjebnesøstres fantastiske illustratør Kjetil Nystuen og spiste middag med ham og min flotte redaktør. På torsdag fylte jeg femti, så da ble ikke gjort så mye annet enn å spise god mat og kose meg, og på fredag hadde jeg redaktørmøtet om neste bok - da blir det ikke mye tid til blogging.

Men jeg har lest!
Jeg har fullstendig gitt opp Death comes to Pemberley - hva meg angår kan de sudle rundt på The Estate til krampe tar dem. Jeg skal forsøke å få til et innlegg med hvorfor jeg syntes den var drepende kjedelig.

Fra bokblogger Kindlejoy (Season of the Harvest) fikk jeg tips om gratis bok til min lille kindle. Det er en Sci-fi bok av Michael R. Hicks, som jeg ikke har hørt om. Men nå er jeg forelsket ... Season of the Harvest er første bok av en trilogi og neste kommer nå i september!
 Kort fortalt handler den om GMO dvs genmodifisert mat - og hva som egentlig er årsaken til at man i USA ikke får tak i andre kornsorter enn GMO-variantene. Det er skikkelig skummel lesing og jeg tror neppe jeg kommer til å se på en maisboks helt på samme måten igjen.Smakebiten er fra kapittel 6:

She nodded in understanding before shouting a\something at one of the others. When she turned back to him, he thoujght about how exotically beautiful her eyes were as he floated away into darkness.


 Flere god smakebiter finner dere her: Flukten fra virkeligheten

 
9 kommentarer:

 1. Detta låter ju riktigt spännande. Synd att den inte verkar finnas som "vanlig" e-bok.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med overstått!
  Tusen takk for smakebiten:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen som var, Natalie! Jeg ble litt overrasket da jeg leste at du hadde fylt femti, skulle jeg gjettet på hvor gammel du var ville jeg sagt 35-36.

  Jeg har fått med meg at Marianne elsker bøkene til Hicks og jeg er svært nysgjerrig på dem. Når det er sagt er jeg redd for å lese om maisen he he.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med vel overstått! Det var en stor dag!

  Det hørtes ut som en spennende bok du har valgt ut. Jeg skriver den ned! Takk for tips og ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 5. Grattis i efterskott!
  Det låter som en spännande bok. Det där med genmodifiering är skrämmande i sig...

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen som var! :D Dette høres ut som en spennende (og skummel) bok. Takk for smakebiten, og ha en fin søndag videre. :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen som var!:)Ble også overrasket at du fylte 50 år for det hadde jeg aldri gjettet meg til, du tar deg virkelig bra ut da:) Håper du fikk en minneverdig dag!:)

  Takk for smakebiten!:) Er veldig nysgjerrig på denne boken, lastet den ned sånn i tilfelle jeg tar til vettet å lese den:)Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for gratulasjonene - jeg er over det verste sjokket nå!

  SvarSlett