“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

søndag 24. juni 2012

Smakebit på søndag: Skjebnesøstre 4 ...

Dette er ingen reklamefri sone i dag - ny bok i min nye serie Skjebnesøstre kommer ut på mandag. (Ja, jeg kaller den ny, selv om dette altså er bok nummer fire). Mange har fått den allerede og mange har lest den allerede - deriblant jeg!Skjebnesøstre er årsaken til at jeg ikke har hatt tid til å lese noe annet denne uken, deadlines står i kø og noen ganger må man legge moroa til side. Jeg skjeler til haugen med sommerbøker som ligger på vent - og istedet for å dele med dere noe av den - utrolig - kjedelige boken jeg leser for researchens skyld, blir dere altså utsatt for Skjebnesøstre fire: Tatt til fange

Fra baksideteksten (med smakebit):
Constanse insisterer på å bli med da Lukas og Mattias drar til Pipervika for å finne ut hva som har skjedd med Mari. Pipervika er et beryktet sted, og Constanse havner i en situasjon hun ikke i sin villeste fantasi kunne ha forestilt seg.

- Jeg er så redd, mumlet Mari. - Når de kommer, så ...
- Hva mener du? Constanse så på henne. Noe i Maris stemme skremte henne. - Hva har de tenkt å gjøre med oss?
Mari ristet på hodet og snudde seg vekk. - Det er ingenting.
- Jeg ser at du vet hva det er. Fortell meg.
- Nei. Mari vred hånden løs. - Nei, jeg vil ikke.
- Du må! Jeg vil vite hva som skal skje.
Maris ansikt falt sammen, og hun begynte å gråte. - Til å begynne med trodde jeg det bare var rykter. Det var for ... fryktelig.
- Hva er det du snakker om? Constanse kjente redselen sildre nedover ryggen.
Min smakebit er fra s. 165
Batseba sa ingetning, men flyttet seg fra trappen slik at de kunne smette forbi. Karen kastet et raskt blikk på ansiktet hennes idet hun passerte henne. De grå øynene målte henne opp og ned, og et smil lekte i munnviken hennes.

Andre fine smakebiter finnes her: Flukten fra virkeligheten
Del også dine egne smakebiter!


26 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten på boken din, Natalie. Jeg kan ikke tro at serien har kommet til bok fire allerede. jeg syntes nettopp du ga ut #1 ;)

  For et flott navn på denne piken som er sammen med Constanse! Godt valg om jeg så må få si det selv :D

  Reklamer i vei du, det må du få lov til på din egen blogg. Jeg syntes forøvrig det er veldig rart at så få norske forfattere benytter seg av denne kanalen. Velvel, det var dagens digresjon.

  SvarSlett
 2. Det kjennes ut som om den første boken akkurat har vært ute, men det skjedde faktisk i februar! Mari er et utmerket navn -inspirasjon finner man på så mange steder :D. Noen har sperrer for å bruke nettet eller blogge, jeg selv lærer mens jeg holder på - om det er spesielt effektivt, vet jeg ikke. Men det er morsomt! God søndag :D

  SvarSlett
 3. Det här låter som något jag skulle vilja läsa. Vet du om böckerna kommer att översättas till svenska?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan nok hende, men ikke før til neste år, skulle jeg tro.

   Slett
 4. Tusen takk for smakebiten:-) Dette virker som en bok / serie som jeg må få lest en gang. Ha en fin Søndag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det synes jeg! God uke, må jeg vel si nå :D

   Slett
 5. Vad spännande med en egen bok. Jag noterar tills nästa gång jag kommer till Norge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det fine med serier er at det kommer bok ofte. Hyggelig at du stakk innom!

   Slett
 6. Takk for smakebiten og gratulerer med boka! :-)

  SvarSlett
 7. En fin smakebit. Jeg er så heldig i å ha fått bok nr 1 og 2 av forfatteren (:-D) så jeg har tenkt å få med meg denne serien. Jeg har også en søster som har satt i gang med den - så her blir det familielesning :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  2. Familielesning høres veldig morsomt ut. Sånt liker jeg, vet du!

   Slett
 8. Fin smakebit, og det høres ut som en spennende serie! Ønsker deg en flott søndag, Natalie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Jeg håper din søndag var flott, også :D

   Slett
 9. Gratulerer med ny bok ute!:) Og takk for spennende smakebit!:) Bok nummer fire hørtes veldig spennende ut:) Gleder meg til å ta kast på serien din, for den skal jeg virkelig lese. Jeg har jo en god start siden jeg var så heldig å få bok 1 og 2 av deg:) Min mor skal også lese serien, så her blir det seriediskusjoner over telefon etter vært. Gleder meg:) Ha en herlig søndag og kos deg masse med sommerlitteraturen når du får tid!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres så hyggelig ut med familier som leser samme serie. Faren pleide å gjøre det dvs. han leste først, så gikk de på rundgang til resten av slekten. Jeg håper du forteller meg hva du synes når du har lest :D

   Slett
  2. Det skal jeg gjøre:) Ha en herlig mandag!:)

   Slett
 10. Det må da være lov med litt reklame, det er jo ditt eget produkt, må vite :) Gratulere så mye med ny bok ute - det må være en deilig følelse! Takk for smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er en veldig deilig følelse å se den der ute i verden. Det går lang tid fra jeg er ferdig med manus til boken foreligger, så da er det morsomt :D

   Slett
 11. Gratulerer med bok nummer fire, det må være magisk å se sine egne bøker mellom to permer.
  Skal absolutt sjekke ut serien, ja!

  Og jeg skulle virkelig ønske flere forfattere blogget. Jeg vet i alle fall at JEG ville stukket ofte innom bloggen til mine yndlingsforfattere!

  SvarSlett
 12. Det er magisk. Jeg innrømmer gjerne at jeg får et kick når jeg ser den i butikken. Jeg er enig med deg, skulle gjerne sett mange flere forfatterblogger. Regner med at flere kaster seg utpå etterhvert :D

  SvarSlett