“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

torsdag 21. februar 2013

Post-manus blues ... eller hva gjør denne forfatteren når manus er levert?

Ikke så veldig mye, når sant skal sies. Så etter at manus til Skjebnesøstre 9 gikk for aller siste gang til forlag og derfra til trykkeri, hadde jeg jo forsåvidt fri. Denne gangen er jeg også ganske sliten siden jeg var syk en stund og dermed kom altfor sent i gang.
Men hva gjør man så?

Vel, jeg har nok å gjøre, og kort tid å gjøre det på, så så veldig mange fridager kan jeg ikke ta. Nå må jeg bruke noen dager til å plotte nye ting mine heltinner kan rote seg inn i - ikke så veldig vanskelig egentlig, siden trådene er der. Det er bare å plukke dem opp ...
 
Dessuten hadde jeg et genialt øyeblikk i forrige uke som jeg gleder meg til å følge opp. Og så er det barneboken som nå er utsatt til etter påske. Samt andre småting som opptar mitt hode.


Ellers er det jo alt husarbeidet som har ligget brakk de siste ukene. Hybelkaniner rydder ikke opp etter seg!
I min rastløse - og ikke alltid vise - fritid, så har jeg en tendens til å fikle. Og siden min gamle Toshiba har begynt å tulle - nå sist var det noe som mystisk som heter ATI control center som gikk berserk, fjernet jeg programmet ... og dermed også driveren til videoen på nevnte pc. Dermed gikk mesteparten av min selvbevilgede fridag med til å forsøke å rette på skaden. Det gikk ikke i orden før i dag, og nå lurer jeg på jeg ikke også har fikset flimringen! Aldri så galt også videre med andre ord!
 
Nå må jeg sette i gang.
Men jeg ønsker meg et sånt:
 

2 kommentarer:

  1. Whatever gets done is all good.
    I don't think I'd get much typing done with a keyboard like that!

    SvarSlett
  2. Hi Alex! Nice of you to drop a line. Do you read the Norwegian, or just the cartoons? I do have another site in English, it's a bit inactive at the moment, but the link is on this site somewhere. That keyboard is a dream, really!

    SvarSlett