“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

torsdag 26. april 2012

Og vinnerne er ...

Da her jeg trukket vinnerne etter beste evne og fordi jeg oppdaget at jeg hadde to eksemplarer av Under mistanke, så det det fire stykker som får bok.

Under the Dome ble vunnet av Gråbekka
Utenfor mistanke ble vunnet av Astrid Therese
Utenfor mistanke ble vunnet av Ywea
Englefisken ble vunnet av Tonje S.

Vinnerne skal jeg nå sende mail til, så da regner jeg med å få sendt avgårde bøkene i morgen!
Som frivillig trøstepremie tilbyr jeg første bok i Skjebnesøstre, men det er så frivillig at dere må legge igjen en kommentar for å få den!

Dette var igrunnen en veldig hyggelig måte å kvitte seg med gode bøker på, så jeg regner med at jeg kommer til å gjøre det igjen, ja.

5 kommentarer:

 1. Så gøy!:) Takk for fin premie!:) Gratulerer til de andre vinnerne:) Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til vinnere!
  Jeg tror bestefaren min har første boka i "Skjebnesøstre". Han leser så mange serier så låner vi bøker av hverandre :) Så da er det kanskje noen andre som har mer bruk for den:)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Signe Helene. Heldige deg som har en bestefar som liker serier - min far var på samme måten. Han kjøpte seriene og så gikk de på rundgang i hele slekten.
   God langhelg :D

   Slett
 3. Takk for premien:) Den er kommet i posten:)Gleder meg til å starte på "Skjebnesøstre" og "Under the Dome", spennende:) Ha en flott søndag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Isabella. Skal si posten er kjapp. Så flott at du fikk det til langhelgen - da har du nok å lese en stund fremover!
   God lesehelg :D

   Slett