“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

torsdag 24. juni 2010

Det går fremover ...


Jeg har assosisjoner til haren og skilpadden i kveld. I går klikket jeg inn over 1300 ord, i dag var det så lite at det er flaut å innrømme det - 252! Det er virkelig ille. For å rekke fristen bør jeg ligge på minimum 1000 ord pr dag. Noen dager er jeg der i løpet av et par timer - da er jeg veldig fornøyd - andre dager, som i dag, er tastaturet dyppet i sirup og hjernen på halv åtte, jeg sitter og sitter, og likevel kommer jeg ikke i mål. Da smugleser jeg Elizabeth George - det er egentlig ikke oppmuntrende - og blir minnet på at det viktigste for en forfatter er Bumglue ... Som gammel skolelærer har hun lite til overs for folk som ikke holder tempo!
Men noen dager er det helt i orden å ikke har samme tempo, noen ganger er det helt greit å hvile fingre og albuer, å la hjernen gjøre noe helt annet og heller satse på at det kommer en dag i morgen også. Noen ganger tar det bare litt tid ...

1 kommentar:

 1. Til deg som lurer på jobben min..

  Som merkekommunikatør kan man jobbe med veldig mye forskjellig, men først og fremst med visuell design, strategi, prosjektledelse og tekst. Gjerne i et reklamebyrå, men hvem som helst kan ansette en merkekommunikatør. Vi vet hvor akkurat DU skal reklame for det du holder på med, hvor og for hvem. Etter endt utdanning vil du få tittelen Merkekommunikatør.
  På nettsidene til skolen står det om tittelen Merkekommunikatør:
  Du vil være skikket til å jobbe og utvikle deg videre i reklamebyrå, markedsavdeling, eller innen salg og ledelse. (http://www.norgeskreativefagskole.no/Utdanning/reklame/Om-utdanningen/)

  Løveklem:)

  SvarSlett