“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

mandag 8. april 2013

Oppsummering av første kvartal 2013 ...

Eller hva jeg gjorde de tre første månedene i år.

Vel, januar var jeg syk. Influensavaksine eller ikke, jeg var syk. Det er vanskelig å være kreativ når man hoster seg skakk og har våt ull i hodet. For en frilanser er det å være syk ikke bra. Når jeg er syk, får jeg ikke sykepenger og siden ingen andre kan vikariere for meg, så blir alle prosjekter satt på vent.
I og for seg ville ikke dette vært noe problem, om det ikke hadde vært for at jeg hadde tatt meg fri nesten to uker og feiret jul/nyttår i London .før jeg ble syk ... Resultatet nå er at jeg nå har kort produksjonstid på seriebøkene mine. Dermed blir det ikke så veldig god tid til andre ting.
Det trodde jeg i hvert fall, helt til jeg kikket på hva jeg har gjort de siste to månedene.
Siden slutten av januar har jeg skrevet to Skjebnesøstremanus, gjort ferdig korrekturen (dvs. Korrekturen på nr 10 ligger på printeren ved siden av meg akkurat nå og vil bli levert i morgen kveld.) Okay, så kanskje på to og en halv måned da.
I tillegg har jeg bidratt til å omskrive barneboken som kommer i april/mai, og omsider fått gjort ferdig en føljetong for Hjemmet som jeg har puslet med siden i fjor en gang.
Det eneste jeg ikke har fått tid til er å sove ...
Føljetongen kommer til høsten, barneboken i løpet av april/mai, og historien om Constanse og Karen fortsetter frem til bok 14.
Ikke for å sette listen for høyt, men nå er jeg spent på hva jeg får til i neste kvartal!
Og nå ... korrekturen :D
4 kommentarer:

 1. Uff da.. Se posetivt på det.. Du rakk i det minste noe :)

  Lykke til med neste kvartal.. Og får håpe du ikkje bli syk igjen ;)

  SvarSlett
 2. Takk :D jeg synes jeg rakk mye, så jeg er i grunnen veldig fornøyd. Og jeg har gitt streng beskjed om at influensaen må bare fyke forbi ...

  SvarSlett
 3. Det var ikke for lite da! Søsteren min har kjøpt nr 9 (tror jeg), men jeg har ikke vert nede for å hente den. Ellers anbefalte jeg Skjebnesøstre på sist Bokkafe og to stykker tok de første bøkene med seg :-)

  SvarSlett
 4. Jeg er storfornøyd med innsatsen, og veldig glad for å ha jobb. Som frilanser tar man ting som det kommer, og håper det vil vare så lenge som mulig. Så hyggelig at du anbefaler Skjebnesøstre! Det setter jeg stor pris på :D

  SvarSlett