“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

mandag 20. august 2012

Skjebnesøstre 5: Drømmer og løgner

Det meste av denne sommeren har jeg tilbrakt bak skrivebordet. Når sant skal sier, er det der jeg tilbringer det meste tiden - sånn kjennes det i hvert fall. Der trives jeg godt, så jeg har lite å klage på. En serieforfatter må jobbe fort og effektivt, noe som gir god trening i å skrive ... fort. Seriebøker kommer ca annenhver måned, og siden forrige bok om i slutten av juni, er det allerede tid for neste.

Skjebnesøstre 5 ute i dag, selv om abonennter og ganske mange Narvesenkiosker  allerede har satt den frem. Hurra for det :D

Er det ikke en flott forside? Jeg synes den er så nydelig at jeg for øyeblikket har den som skrivebordsbakgrunn på datamaskinen.
Fra forlaget:
Constanse er i klørne på madam Nilsen og hennes medhjelpere, og etter hvert går det opp for henne at stedet hun har havnet på, er et bordell. Den skruppelløse madammen pleier å presentere nyankomne jenter på en helt spesiell måte – en måte som er verre enn hva Constanse i sine villeste fantasier kunne ha forestilt seg.
- Jeg skal gå. Constanse reiste seg langsomt.
Det kjentes som om noe døde inne i henne, men hun hadde ikke noe valg. Uten et ord lot hun Venus kle seg i de nesten gjennomsiktige gevantene. Hun skalv som et aspeløv da Venus med et fast grep i armen hennes førte henne ned trappen og inn i et dunkelt værelse.
- Stå her, kommanderte Venus. - Og ikke rør så mye som en muskel. Hører du?
 
Karen har ikke fått kontakt med Constanse, og frykter at noe kan ha tilstøtt henne – det går jo en morder løs i Christiania. Men hvordan skal hun klare å finne ut hva som har skjedd?
 
God lesning :D
 

3 kommentarer:

 1. Virkelig et nydelig omslag! Det har jeg lagt merke til med din serie, at forsidene skiller seg ut. Dyktig illustratør. :)

  Gratulerer med nok en bok ute.

  SvarSlett
 2. Forsiden er virkelig fin, men det har jeg syntes om de andre bøkene og :-)
  Jeg leste nr 5 i et jafs og lurer fælt på hvordan du har tenkt å få Karen ut av den klemma hun er i nå uten å måtte fortelle hvordan ting egentlig er. Eller kanskje det er det hun må?
  Det er, bare så du vet det, altfor lenge å vente til 15. oktober! :-)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg sendt avgårde neste manus, så da er det bare å vente, dessverre :D

  SvarSlett