“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

søndag 9. desember 2012

Smakebit på søndag - The Hunger GamesBle ikke noe julekalenderinnlegg 8 desember, gitt. Jeg har hatt det for travelt med manus som skal ut i januar, og dermed falt det helt av ... kalenderen. Manus ligger proppfullt med endringer og språkvask fra redaktøren - som tok seg tid til å treffe meg i dag for å gå gjennom de siste sidene.  Forfattere holder stort sett på med neste sesong, sånn av vi skriver om juletider midt på sommeren og sommeren midt på vinteren. Så det hender altså at jeg får anfall av julelengsel i juli.

Fordi om jeg har det travelt, har jeg likevel fått lest. Jeg skylder på forlaget mitt. På forlagsfesten på tirsdag fikk vi alle velge gratis bok. Jeg kom hjem med The Hunger Games i sånn fin boks med plass til alle tre bøkene. Jeg trodde jeg hadde lest den første, men jeg tror ikke det. (Må være filmen). Jeg er ferdig med første bok, og har akkurat begynt så smått på nummer to. Er det feil å si at jeg koser meg? Jeg tror ikke det.Smakebit altså fra bok 2: Catching Fire.

I twist the polished brass knob and step inside. My nose registers the conflicting scents of roses and blood. A small, white-haired man who seems vaguely familiar is reading a bokk. He holds up a finger as if to say, "Give me a moment." Theh he turns and my heart skips a beat.
I'm staring at the snakelike eyes of President Snow.

Spennende!

Flere smakebiter på Maris blogg: Flukten fra virkeligheten

16 kommentarer:

 1. Utrolig bra serie! Bok 3 er en overraskelse, og slutten er spesiell, men likevel som den må være. Her er ingen lettvindte løsninger. Det likte jeg. Enjoy :-)

  SvarSlett
 2. Enig! Overraskande bra bøker. Trudde ikkje slike ungdomsromanar passa for meg med mine 50+, men det gjorde dei.

  SvarSlett
 3. Dette er en fin, fin trilogi, Natalie. Jeg skjønner hva du mener med at du koser deg, selv om historien er alt annet enn koselig.

  SvarSlett
 4. "Hungerspelen" är fina böcker, så jag kan förstå du ser fram emot den här läsningen!

  SvarSlett
 5. Hela trilogin står och väntar, oläst, i hyllan. Tänkte ta mig an boken någon gång när jag har riktigt gott om tid :)

  SvarSlett
 6. Ja,disse må jeg få lest en gang,minstegutten på 13 maser på meg om jeg ikke skal få lest disse snart... så jeg får ta å få begynt på de rett over nyttår tenker jeg.

  SvarSlett
 7. The Hunger Games-trilogien er kjempegode bøker, Natalie, du har fin lesing foran deg. Håper du koser deg videre. :)

  SvarSlett
 8. Disse bøkene storkoste jeg meg med, så lov å si det:)Så fin boks med bøkene du hadde fått deg:) Lykke til med manus:) Ha en fin søndag!:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med at boken din er på dansk julekalender! Skjønner at du har mye å ghjøre, med skriving og lesing! Smakebiten er fin, men jeg må priotere mellom en dunge norsk/norskoversatte bøker jeg ønsker å lese.

  SvarSlett
 10. Første boken har jeg lest, og jeg koste meg :)

  SvarSlett
 11. Åh denne triologien er så bra! Jeg leste de for flere år siden så jeg husker nesten ingenting. Tror jeg skal lese de på nytt over nyttår :)

  SvarSlett
 12. Det er aldri feil å si at man liker Dødslekene :) Spenning gjennom alle tre bøkene. Man kan strengt tatt ikke legge de fra seg når man først har begynt...

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 13. Dette er en kjempegod triologi som jeg likte veldig godt :) Spiller ingen rolle at det er "ungdomsbøker". Anbefales til alle som ikke har lest de ennå!

  SvarSlett
 14. Jeg håper du storkoser deg! :-)
  Jeg er også veldig glad i disse bøkene. Jeg har lest dem bare en gang foreløpig, men det kommer absolutt til å bli flere!
  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 15. Å, jeg har så utrolig lyst å bare få satt i gang med denne serien. Takk for en fin smakebit! :)

  SvarSlett
 16. Det er en veldig fin serie. Jeg er egentlig ikke så glad i den sjangeren, men akkurat den serien likte jeg. Filmen er jo også fin:)

  SvarSlett