“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

mandag 30. januar 2012

En smakebit på søndag ...

Dette er noe jeg forsøker å få med meg hver søndag, men jeg har ikke lagt ut noe selv. Det har sammenheng med at jeg har liten tid til å lese for øyeblikket. Men jeg klarte ikke å la være å kjøpe Val McDermids nye bok. The Retribution.
Så langt er jeg halvveis, og jeg forsøker å si til meg selv at jeg ikke har tid, men den er litt for spennende til at jeg orker å vente til neste uke. Akkurat passe guffen, bra plot, og jeg liker Tony og Carol, så her er smakebiten:

He knew she was dying or dead, but life was so close, this wouldn't be some weird perversion. Because he wasn't a pervert. He was very clear about that. He didn't enjoy killing and he certainly had no interest in necrophilia.

link til: Flukten fra virkeligheten

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du har kastet deg med, Natalie :) Det var en litt så ekkel smakebit det der, lyder svært illevarslende for personen han omtaler.

  Det er en tv-serie som lages basert på disse bøkene, stemmer ikke det? Jeg kommer ikke på noe navn i farten men mener å ha sett forfatterens navn i forbindelse med en krim-serie.

  SvarSlett
 2. Jøss det var litt av en smakebit, var litt ekkel ja:)Likte bloggen din, så la meg som følger av bloggen din:)

  SvarSlett
 3. Val McDermid er ikke akkurat kosekrim, men hun skriver bra. Mari: TV-serien heter Wire in the Blood. Bra laget, den også.
  Hyggelig å få deg som følger, Isabella. Jeg liker din blogg også!
  Natalie

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det jeg trodde ja :) Takk for svar!

   Slett