“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

søndag 1. januar 2012

God nytt år!

Snakker om å ta lang pause! Det var ikke meningen at pausen skulle bli så lang!
Jeg er travelt opptatt med min nye serie som kommer ganske snart, så akkurat nå er dagene fylt opp av korrekturer, omskrivinger, markedsføring og møter. Det er hektisk, men også en tid som både er spennende og rimelig skummel. Bare for å runde av unnskyldningene så fikk jeg også en kraftig forkjølelse for et par uker siden som først nå er iferd med å slippe taket. Host, host. (Jeg har ingen hund jeg kan påstå spiste blogginnleggene ...)
Alle forfattere ønsker at bøkene de skriver skal bli lest – og helst av så mange som mulig. (Hvis noen sier det motsatte, så ikke tro på det). Hvem gidder å jobbe seg skvatt ihjel for så å se resultatet støve ned i en glemt bokhylle?
Det er skremmende å komme med en ny bok – eller ny serie i dette tilfelle. Det skal det også være. Man har lagt så mange arbeidstimer og så mye av seg selv i arbeidet og så, når boken er ute, kan man ikke gjøre annet enn å håpe på det beste.
Egentlig kjennes det veldig som da jeg som liten skulle lære å stupe fra bassengkanten. Jeg hadde så lyst til å stupe at jeg var helt skjelven, men da jeg sto der på kanten med hendene over hodet, våget jeg ikke ta det siste hoppet. Selv om det ikke var langt ned til vannet og selv om jeg elsket å svømme, så var det likefullt skremmende. Det måtte et kraftig dytt i ryggen for at jeg skulle havne i vannet - for å komme over skrekken.
Omtrent sånn har jeg det med bøker, også. Jeg må dytte fugleungen ut av redet for å se om den er flygedyktig. Brutalt, men effektivt. Et manus som blir liggende i skuffen har ingen verdi. Ut i verden med det!
Nå har serien min vært gjennom mange runder før den kommer så langt at første bok ligger i butikkene (mange, mange runder), men nå står den der på kanten av bassenget og venter på det siste dyttet.
For det nye året og min nye serie ønsker jeg meg engasjerte lesere som kommer med tilbakemeldinger om hva de synes, som koser seg med bøkene mine og som gleder seg til neste bok. Og selvfølgelig ønsker jeg meg mange, mange lesere!

Høres ikke det bra ut?
Så jeg ønsker alle et godt nytt år og håper dere får alt dere ønsker dere mest!
Ha et godt leseår!
Natalie

2 kommentarer:

  1. Riktig godt nytt lese år til deg også, Natalie :) Ønsker deg alt godt for 2012, lykke til med lansering av ny serie!

    SvarSlett
  2. Lykke til med ny serie:)

    SvarSlett