“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

mandag 10. januar 2011

Selv de beste planer ... og så videre ...

Før jul hadde jeg store planer om å lage meg en fullstendig oversikt over alt jeg har lyst til å gjøre ferdig i år. Jeg planla med andre ord å planlegge - det innebærer A3 ark med mye linjalbruk og gjerne en post-it eller to. Jeg er flink til å legge planer, men helt mislykket når det gjelder å følge dem. Men det er greit. Det viktigste er at jeg får "luftet" hodet for å si det sånn.
Men sånn gikk det altså ikke.
Jeg tok noen dager fri før jul, og hadde tenkt å kaste jeg over både planlegging og skriving i romjulen. Et dødsfall i familien gjorde at alt ble utsatt på ubestemt tid. Nå er jeg hjemme igjen etter begravelsen, så nå hadde jeg altså tenkt å gi meg i kast med planleggingen.
Det ser dårlig ut gitt. Jeg har kastet meg ut i selve skrivingen og så lenge den går bra, så gir jeg jo blaffen i det andre.
Sannheten er at skrivingen har gått utrolig tregt de siste ukene, selv før jul. Så jeg kan ikke skylde på noe annet enn meg selv, gitt. Jeg tror jeg gikk tom. Først var det innspurten på Ildfuglen, deretter kastet jeg inn i en ny serie og jobbet så intenst med å få ferdig bok 1 at jeg nesten ikke har våget å gi meg ordentlig i kast med bok 2. Det er så skummelt at det er nesten latterlig.
Men jeg har kommet så langt at jeg har 7000 ord og 33 sider - det er en begynnelse i hvert fall.

2 kommentarer:

  1. Hell og lykke med det ;) 33 sider. Viser i hvertfall at du kommer noen vei med det :) Bedre end ingen ting vettu ;)

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha. Det går fremover, og jeg gir jo ikke opp! Hyggelig med oppmuntrende ord! Godt nytt år :D
    Natalie

    SvarSlett