“Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.”

Groucho Marx

søndag 3. november 2013

Smakebit på søndag: Reaping the Harvest av Michael R. Hicks


Herremoses som tiden flyr! Jeg har jobbet så intenst med siste bok i Skjebnesøstre at det knapt har vært tid til å få med seg at oktober er over - men nå er førsteutkastet levert, og jeg kan ta inn siste rester av høsten.
Det første man gjør er selvsagt å cruise Amazon for å se om det er noen bøker der jeg har ønsket meg - og det var det! Tredje og siste del av Havest Trilogy, om Jack og Naomi - som altså ikke spiser genmanipulert mais (ikke gjør det, vær så snill - lev GMO fritt!). Spiser man GMO-mat blir man alien, så det så.
Hicks er en spennende forteller, og jeg gleder meg til å lese resten! Og så alltid stilig når noe av handlingen er lagt til Norge ...

Smakebit (andre avsnitt, første kapittel):
"Mr. Dawson, can you hear me?"
He nodded. His tongue was a flap of dry leather that he had to pry from the roof of his mouth. "Where am I?"
She smiled. "You are in Bodø. Now hold still for a moment, please."


Fra baksiden:

Jack Dawson awakens from the terrifying nightmare of the events in BITTER HARVEST to find his world under siege. Millions of people have died while he's lain in a coma in a Norwegian hospital, and the threat of humanity's total annihilation looms closer with every passing day.

As Jack and his companions face the enemy on the ground, brilliant geneticist Naomi Perrault is forced to strike a bargain with the devil as she races against time to develop a super-weapon that could win the war.Flere smakebiter hos Mari: Flukten fra virkeligheten


7 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en serie jeg har gått glipp av :-) Siden jeg har bodd i Bodø bør jeg kanskje få med meg hva som skrives om stedet :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Såvidt jeg vet, utgis disse bare som e-bøker. Vel verdt å bli kjent med. Han har også skrevet en utrolig spennende sci-fi serie. Det er alltid gøy å lese om Norge sett utenfra, særlig i skjønnlitteratur. God søndag :D

   Slett
 2. Det här låter som en bok för mig :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Les dem i rekkefølge! God søndag :D

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten. Känns inte som min typ av bok men man vet aldrig;-)

  SvarSlett
 5. Den här verkar riktigt intressant. Tack för tipset :)

  SvarSlett
 6. Jeg lastet ned Seasons of the harvest til mobilen for en stund siden, men har ikke kommet så langt som å starte på den. Virker som spennende bøker!

  SvarSlett